We gebruiken cookies om bezoeken aan onze website bij te houden. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Wat zijn cookies?

akkoord

Onze projecten

Naast onze eigen collectie ontwerpt en maakt Studio Pin, voor zowel bedrijf als particulier, unieke meubelstukken en complete interieurs op maat. Ook geven wij na een inventarisatie van u, uw ruimte en uw wensen een volledig interieuradvies. Wij zetten onze ideeën om in duidelijke 3D-beelden, hierdoor krijgt u een goed beeld van de plannen. Een uitgewerkt ontwerp realiseren wij vervolgens in ons eigen atelier voor zover de meubels betreft, maar wij helpen u ook graag met het verwezenlijken van alle bijkomende zaken, van vloerbekleding tot verlichting, van bouwtekeningen voor de aannemer tot keuze van accessoires.

Ontwerpen zien wij als een ontdekkingsreis waarbij we elkaar inspireren, daarom is er gedurende het gehele proces nauw contact met u als opdrachtgever. Wij werken volgens een ‘no nonsense’  principe. Een ontwerp moet zo helder en functioneel zijn dat het voor zichzelf spreekt. Een clean verhaal met soms oogstrelende details die voor een glimlach zorgen.