We gebruiken cookies om bezoeken aan onze website bij te houden. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Wat zijn cookies?

akkoord

Over ons

Design is onze passie,
experimenteren doen we graag,
ontwerpen maakt ons blij. 

Studio Pin is een ontwerpbureau met een eigen collectie bestaande uit meubels en accessoires. Stuk voor stuk ontwerpen waarmee wij aandacht voor ambacht willen creëren. Met onze handgemaakte producten geven we vorm aan onze passie voor het vak. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit boven kwantiteit staat. In ons atelier maken we daarom alles het liefst zelf. Gewoon omdat het kan. Door bewuste keuzes te maken wat betreft materiaal, productiemethode en vormentaal proberen we keer op keer een vernieuwend maar tijdloos en betaalbaar ontwerp te realiseren. Een uniek stuk geproduceerd Dutch Design komt zodoende voor iedereen binnen handbereik.

Naast onze eigen collectie ontwerpt en maakt Studio Pin, voor zowel bedrijf als particulier, unieke meubelstukken en complete interieurs op maat. Ook geven wij na een inventarisatie van u, uw ruimte en uw wensen een volledig interieuradvies. Wij zetten onze ideeën om in duidelijke 3D-beelden, hierdoor krijgt u een goed beeld van de plannen. Een uitgewerkt ontwerp realiseren wij vervolgens in ons eigen atelier voor zover de meubels betreft, maar wij helpen u ook graag met het verwezenlijken van alle bijkomende zaken, van vloerbekleding tot verlichting, van bouwtekeningen voor de aannemer tot keuze van accessoires.

Ontwerpen zien wij als een ontdekkingsreis waarbij we elkaar inspireren, daarom is er gedurende het gehele proces nauw contact met u als opdrachtgever. Wij werken volgens een ‘no nonsense’  principe. Een ontwerp moet zo helder en functioneel zijn dat het voor zichzelf spreekt. Een clean verhaal met soms oogstrelende details die voor een glimlach zorgen. 

Studio Pin is opgericht door Marijn Pin, een denker en creatieve doener met passie voor product- en meubelontwerp. Zijn credo is het maken van functionele ontwerpen die helder van vorm zijn en vaak een knipoog geven. Hij experimenteert graag om zo het voorspelbare te vermijden en verrassende combinaties te zoeken in vorm, functie en materiaal.

Na het behalen van zijn opleidingen in bouwkunde en interieur- en meubelvormgeving (B.A. te Mechelen België en T.U.T te Pretoria Zuid-Afrika) heeft hij met de start van Studio Pin in 2012 van zijn passie zijn beroep gemaakt. Marijn werkt aan diverse projecten en producten. Met zijn ontwerpen streeft hij naar een hoge kwaliteit, zonder de verfijning uit het oog te verliezen. Details en eenvoud zijn hierbij belangrijk.

CONTACT